Nagelverzorging - CND Shellac


Wat is Shellac?
Shellac is geen vervanger van nagellak en geen vervanger van kunstnagelbehandelingen. Shellac is een Power Polish, welke je draagt als gel. De perfecte combinatie van de Brisa UV-gel en nagellak zorgt er voor dat Shellac gegarandeerd 2 weken lang schitterend resultaat op de nagels blijft geven.

Professioneel product
Shellac is alleen via de professionele salons verkrijgbaar als behandeling. De behandeling van Shellac is volledig vijlloos en hierdoor totaal onschadelijk voor de natuurlijke nagel. Het is dun en flexibel als lak, het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een sterke, natuurlijke bescherming voor je nagels. Het resultaat? Minimaal 14 dagen lang een fantastische hoogglans die je niet wilt opgeven!

Shellac verwijderen
Shellac is heel eenvoudig binnen 8 minuten te verwijderen met de Shellac Remover Wraps en de Shellac Nourishing Remover. Dankzij de zelfklevende strookjes blijven de wraps goed op zijn plaats en de Nourishing remover verzorgt de nagels tijdens het afweken! Niet vijlen of frezen. WRAPPEN, en klaar!

Duur van deze behandeling 60 minuten € 39.50 Dit is de prijs incl. het verwijderen van de Shellac na een aantal weken
Shellac op teennagels €37.50


Manicure behandeling
Handen reinigen, vijlen, nagelriembehandeling, nagelverzorging, polijsten, SPA scrub, handmassage met de bijzonder voedende handcreme van Medex, warme paraffine pakking.

Duur van deze behandeling 45 minuten € 50.00

Paraffine handpakking € 19.00
Nagels vijlen en lakken € 20.00
Shellac op nagels verwijderen (alleen CND Shellac zonder al klant te zijn in mijn salon) € 25.00


Uw handen zijn uw visite kaartje!