Patricia Hermes
Oudedijk 109
5298 BC Liempde
Tel: 0411-632930
Mobiel: 06-51965727
E-mail: info@salonbutterfly.nl

Stivas gediplomeerd Schoonheidsspecialiste en Doktersassistente

 

 

 

U kunt betalen met PIN U kunt betalen met PIN

Microblading / Hairstroke


Microblading 
Weinig mensen worden geboren met perfecte wenkbrauwen. Ongelijk, te dun, te licht van kleur, noem maar op. Hier zijn allerlei tips en tricks voor, maar meestal niet effectief en van korte duur.

Microblading biedt de perfecte oplossing. Een snelle en efficiënte methode waarbij pigmenten manueel, niet machinaal, worden ingekrast in de huid. Pigmenten zijn zorgvuldig samengesteld en bootsen de natuurlijke wenkbrauwkleuren na. Deze methode is in Brabant nog niet zo bekend.

microblading, hairstroke

Microblading is een methode van semi-permanente make-up (half permanent). Doordat het pigment niet zo diep in de huid wordt gebracht als een tatoeage, vervaagt de kleur in verloop van de tijd. Het pigment wordt met een soort mesje, bestaande uit 12 fijne naaldjes, in de huid gebracht. Hierdoor graveer je als het ware haartjes in de huid. Dit geeft een natuurlijk effect en de haartjes zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Het resultaat van de behandeling is ongeveer 1 tot 2 jaar. Daarna kan het weer bijgewerkt worden.

Microblading is een uiterst veilige manier, mits een gedegen opleiding.
Al onze producten in de salon zijn GGD goedgekeurd.
Aan Schoonheidsinstituut Butterfly is na inspectie van de GGD een vergunning verleend. Hiermee voldoet de salon aan strenge voorschriften van het Landelijk Centrum Hygiene en Veiligheid (LCHV). Dit betekent dat er veilig wordt gewerkt waardoor infecties en besmetting met bloedoverdraagbare ziekten, zoals Hepatitis B en C en HIV, door onjuist gebruik van apparatuur of materialen voorkomen worden. Niet alleen wordt er bij zo’n keuring gekeken of de behandelaar volgens de wet werkt, ook de salon zelf moet aan allerlei hygienevoorschriften voldoen. 

microblading, hairstroke voor en na

Hoe gaat de behandeling in zijn werk:

Na de behandeling zijn de wenkbrauwen nog wat donkerder van kleur. Ook kunnen er kleine wondjes of korstjes ontstaan door het genezingsproces. Na ongeveer 1 tot 2 weken is dit weggetrokken. Pas dan is het echte resultaat zichtbaar. De nazorg van de wenkbrauwen is dan ook heel erg belangrijk. De nazorg crème zorgt voor bescherming en genezing van de wondjes, dit wordt besproken in de salon. Na een aantal weken kan er een nabehandeling worden uitgevoerd. Het kan dat er door de korstjes wat pigment is mee gekomen tijdens het genezingsproces. Na ongeveer 6 weken kunt u een gratis vervolg afspraak maken en kan dit worden bij gewerkt.

Is de behandeling pijnlijk?
De meningen zijn hier over verdeeld. Wat voor de één pijn is kan voor de ander als gevoelig worden ervaren. Doordat er met een verdovingscrème wordt gewerkt, neem je wat van de pijn weg. Maar helemaal pijnloos is de behandeling niet. Tijdens de behandeling kan het graveren als pijnlijk worden ervaren maar zodra de behandeling klaar is, is de pijn ook verdwenen.

Prijzen

microblading, hairstroke voor en na

Behandeling vermijden bij:
Zwangerschap
Diabetes
Hemofilie
Hepatitis
AIDS
Huidkanker
Eczeem (op of rond het te behandelen gebied)
Wondjes (op of rond het te behandelen gebied)
Bloedverdunners

Voor de behandeling:
Geen alcohol
Bloedverdunners
Pijnstillers (paracetamol mag)
Niet tijdens de menstruatie

Na de behandeling mag je 2 weken niet in de zon dus hou daar rekening mee bij het inplannen van de afspraak.

 

microblading, hairstroke voor en na

Kom gerust eens langs voor een kennismaking. Of bel me even als je vragen hebt. Mijn salon is gevestigd in Liempde, dus kom je uit de omgeving, zoals Boxtel, Sint Michielsgestel, Schijndel, Sint Oedenrode, Den Bosch, Best, Eindhoven etc., dan wip gerust even binnen! ;-)