Patricia Hermes
Oudedijk 109
5298 BC Liempde
Tel: 0411-632930
Mobiel: 06-51965727
E-mail: info@salonbutterfly.nl

Stivas gediplomeerd Schoonheidsspecialiste en Doktersassistente

 

 

 

U kunt betalen met PIN U kunt betalen met PIN

MEDEX Cosmetische Mesotherapie


Cosmetische mesotherapieTegenwoordig bestaat de mogelijkheid om wanneer uw “gewone” huidverzorging niet meer toereikend blijkt te zijn, door middel van micro-injecties spectaculaire resultaten te boeken. Bij het grote publiek is meestal alleen Botox bekend, zelfs zo bekend, dat bijna alle vormen van deze relatief nieuwe “anti-ageing” behandelingen zo genoemd worden. Echter, er zijn veel meer mogelijkheden. Afhankelijk van het doel van de behandeling is er de keus uit:

Wat is Cosmetische Mesotherapie
Mesotherapie is een verzamelnaam voor oneindig veel toepassingen en mogelijkheden. Simpel gezegd, komt het bij Cosmetische Mesotherapie er op neer dat “werkstoffen” i.p.v. van op de huid, (zoals dat met crèmes gebeurt) in de huid worden gebracht (met een zeer klein naaldje worden heel veel micro-injecties gegeven). De mate van resultaat wordt bereikt afhankelijk van het aantal micro-injecties dat gegeven wordt, de soorten werkstoffen en de concentratie daarvan.

Wat is het Resultaat?
Indien het juist aantal micro-injecties gegeven wordt met de juiste werkstoffen zijn de resultaten verbluffend. De huid wordt zichtbaar gladder en frisser. Ze krijgt immers alle bestanddelen die ze nodig heeft om veerkrachtig en evenwichtig te blijven. De vochtbalans wordt hersteld, rimpels en kraaienpootjes verminderen of verdwijnen naargelang het aantal behandelingen.

mesotherapie, voor en na

Volgende effecten werden waargenomen NA een mesolift-kuur:

Voor wie is de behandeling geschikt?
De behandeling is voor iedereen geschikt.
Het is aanbevolen om de behandeling preventief te starten vanaf de leeftijd van 35 jaar en daarna regelmatig te herhalen.

Welke werkzame stoffen worden er gebruikt?
De werkzame stoffen stimuleren de huid om weer in optimale conditie te komen. Zo wordt er onder andere Hyaluronzuur in de huid ingebracht. Hyaluronzuur is een actieve waterbinder en zorgt voor een optimale vochtbalans van uw huid. Daarnaast zet Hyaluronzuur het bindweefsel aan tot het maken van fibroblasten (cellen die collageen en elastine produceren). Met nieuw collageen en elastine wordt uw huid weer soepeler en elastischer zodat u er jaren jonger uitziet. Naast Hyaluronzuur worden voor de huid belangrijke vitaminen en mineralen gebruikt. Met vitaminen wordt de verdunning van de huid tegengegaan, worden anti-oxidanten ingebracht, wordt collageenvorming gestimuleerd en de microbloedsomloop van de huid weer op orde gebracht. Het overbekende Vitamine C speelt hierin een belangrijke rol als anti-oxidant en verhoogt de celactiviteit, waardoor huidveroudering wordt tegengegaan. Naast bovenstaande werkzame stoffen wordt in de cosmetische mesotherapie van Medex ook Glycolzuur en DMAE gebruikt. Door middel van Glycolzuur wordt de aanmaak van fibroblasten gestimuleerd, wordt de vochtbalans op peil gehouden en stoot het de dode huidcellen af. DMAE (dimethylaminoethanol) is een vrije radicalenvanger en verhoogt de levensduur van cellen. Tevens helpt het tegen ouderdomspigmentatie. De werkzame stoffen kunnen qua dosis en samenstelling gevarieerd worden, zodat voor ieder huidtype de beste cosmetische mesotherapie samengesteld kan worden.

Hoe werkt de behandeling?
Voor de cosmetische mesotherapie behandeling wordt een behandelplan opgesteld voor het beste resultaat. Na een goede voorbehandeling met een milde peeling en een verstevigende crème zal de therapie aanvangen. Een cosmetische mesotherapie behandeling bestaat in eerste instantie uit 5 behandelingen en daarna een “herhalingsbehandeling” 2 à 3 keer per jaar. De eerste 5 behandelingen dienen wekelijks plaats te vinden. Met heel kleine naaldjes worden de werkzame stoffen direct in de huid gebracht, dit duurt zo’n 15 tot 20 minuten. Met de Mesogun worden alle micro-injecties even diep aangebracht en wordt dezelfde hoeveelheid werkzame stof toegediend. Iedere behandeling wordt afgesloten met een actief collageenmasker (‘Acti-Collagen’), zodat de huid alle tijd krijgt om de werkzame stoffen op te nemen en weer volledig tot rust kan komen. Tenslotte wordt de behandeling afgesloten met ‘Vital Recover K’ crème (voor snel herstel van de huid).
Risico’s van de behandeling
Bij inspuitingen bestaat een risico op infectie. Dit risico is zeer klein, minder dan 0,1%. Het is mogelijk dat er tijdens de behandeling blauwe of rode plekjes of lichte zwellingen ontstaan, die na enkele dagen weer weg zijn. Tijdens de cosmetische mesotherapie behandeling kunnen door het raken van haarvaatjes bloedinkjes ontstaan. Na de behandeling kunt u meteen naar huis, maar mag u geen make-up gebruiken op het behandelde gebied totdat de huid weer hersteld is en de eerste twee dagen dient u felle zon te vermijden.
Voor- en nabehandeling
Voorbehandeling
Bedenk, dat iedere medische ingreep (denk bv. aan een operatie) altijd het beste resultaat oplevert, wanneer u in optimale conditie verkeert, dat geldt ook voor uw huid bij een medisch- cosmetische ingreep. Daarom is het aan te raden om, vóór u een medisch-cosmetische behandeling ondergaat, te starten met een zo goed mogelijke huidverzorging, met goede en zuivere producten. Dit kan heel intensief gebeuren, maar ook minimaal. ik geef u hier een voorbeeld van het minimale en het meest optimale.
Minimale voor- en nabehandeling
Minimaal is, dat u voor de behandeling de pre- en post-behandelingsmaskers bestelt. Deze set bestaat uit drie vliesmaskers waarvan u één (‘Acti-Hyaluron’) de dag vóór de behandeling op uw gelaat of andere te behandelen plaatsen legt, één (‘Acti-Collagen’) mee naar de salon of kliniek neemt, zodat deze onmiddellijk na de behandeling bij u aangebracht wordt en één (‘Acti-Collagen’) gebruikt u de dag na de behandeling.

Optimale voorbehandeling
Voor diegenen, die er echt “helemaal voor gaan” is de meest optimale voorbehandeling als volgt:

Nu is uw huid optimaal geprepareerd om met de cosmetische mesotherapiebehandeling aan te vangen. Vanzelfsprekend zijn er tussen de genoemde twee uitersten nog keuzes genoeg geheel volgens uw eigen motivatie, financiële mogelijkheden en de staat waarin uw huid zich bevindt.

Optimale nabehandeling
De beste nabehandeling van Cosmetische Mesotherapie is als volgt:

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen de nabehandeling door de schoonheidsspecialiste uit te laten voeren. Zo u weet zijn de resultaten van deze behandelingen niet permanent, afhankelijk van talloze omstandigheden moet u er op rekenen, dat sommige behandelingen na verloop van tijd herhaald moeten worden (vaak minder ingrijpend en intensief, zo zal de Cosmetische Mesotherapie niet weer enige sessies vereisen, doch is vaak één behandeling genoeg). Om de hoeveel tijd is moeilijk te zeggen, maar rekent u op om de 6 tot 12 maanden. Denkt u er om, dat dit mede afhankelijk is van hoe goed u uw huid na de behandeling verzorgt. Vergelijk het met een tandartsbezoek. Uw tandarts kan problemen verhelpen, maar wanneer u niet naast het tandartsbezoek uw gebit goed onderhoudt, zult u problemen blijven houden, en zal uw tandartsbezoek frequenter zijn, dan bij goed onderhoud.

Wat kost een behandeling?
De mesotherapie wordt in een kuur van 5 beurten toegepast.
Duur van 1 behandeling ± 90 min. Vanaf € 195.00

No-Needle-Mesotherapie

(Mesotherapie zonder naalden)

Mesotherapie d.m.v. Ultrasoon frequentie
Mesotherapie met Ultrasoon frequentie is de snelst groeiende esthetische behandeling in de VS.
Het is de allernieuwste techniek om medicijnen onder de huid te krijgen exact waar ze nodig zijn, zonder gebruik van bv: naalden of een orale toediening. De Ultrasoon behandelingen kunnen op esthetisch vlak verschillende problemen oplossen door aminozuren, vitaminen en mineralen onder de huid te brengen precies waar ze nodig zijn. Op die manier worden ze ingesloten in de cellen en opgenomen in het metabolisme!

De behandeling
De Ultrasoon behandeling duurt ongeveer een 90 min! Naast het hanteren van het toestel en het insluizen van de actieve bestanddelen, wordt er tijd gemaakt om tot rust te komen. Geen prikjes, maar Ultrasone golven!
Aangenaam en volledig pijnloos om een fantastische huid te krijgen. De ultrasoon maakt hierbij mogelijk wat eerst ongekend was en dat is dat het systeem 98% van de actieve ingrediënten van de cocktail in het lichaam kan inbrengen van 1mm tot maximaal 10cm diep.

Voor wie is de behandeling van toepassing?
De behandeling is voor iedereen geschikt, maar het is ten sterkste aanbevolen preventief te starten vanaf de leeftijd van 35 jaar en daarna regelmatig te herhalen. Afhankelijk van het huidprobleem wordt een specifieke behandeling gestart. Huidverslapping, rimpelvorming, acne …elk huidprobleem komt in aanmerking.

Hoe wordt de kuur aangeraden?
Voor een piekfijn resultaat worden 6 – 8 behandelingen aanbevolen 1 maal per week! Maar het kan ook in 5 behandelingen voor een heel mooi resultaat. Om na de kuur u resultaat maximaal te behouden wordt een onderhoudsbeurt 3 à 4 keer per jaar sterk aangeraden. Een eenmalige behandeling kan ook, om te stralen vlak voor een speciale gelegenheid! De Ultrasone behandelingen worden sterk aangeraden in combinatie met a-Hycid peelings van Medex. (zie fruitzuurpeeling)

Wat zijn de resultaten?
De huid wordt gladder en frisser! Ze krijgt alle bestanddelen die ze nodig heeft om veerkrachtig en evenwichtig te blijven. Bovendien herstelt de vochtbalans van de huid

Hoe geraken de actieve bestanddelen in de huid?
De Ultrasone techniek zorgt ervoor dat de kostbare werkstoffen de barrière tussen de opperhuid en de lederhuid doorbreken om op deze manier het gewenste huidprobleem te behandelen! Voor elk huidprobleem worden specifieke stoffen samengevoegd. Er wordt een lage spanning gezet op een therapeutische stof. Hierdoor ontstaan ionen: elektrisch geladen deeltjes. De aanbrengknop van het Ultrasoon toestel heeft een unieke ionisatiekamer, waarbij de ingrediënten constant geïoniseerd worden. De aanbrengknop beweegt over de huid en de ingrediënten worden vanuit de ionisatiekamer in de huid gebracht. Door het uiterst vernieuwend systeem worden de actieve bestanddelen voor 98% van 1mm tot 10 cm in de huid ingebracht.   

Aanbevolen voor thuisgebruik
Om de resultaten van de behandeling te versterken worden de aangepaste producten van Medex ten sterkste aangeraden voor de thuisverzorging. Een basispakket bestaat uit een diepte reiniger, lotion, en een dag en nachtcrème!

Wat kost de behandeling?
De mesotherapie met ultrasoon wordt in een kuur van 5 beurten toegepast.
Duur van 1 behandeling ± 90 min. € 175.00